Mami, tati,
hai să ne jucăm
Cu Paula toţi câştigăm!

Cumpără în perioada 10.09.2018 - 18.11.2018 orice produs Paula Pudding participant la promoţie şi înscrie codul unic din interiorul ambalajului în câmpul de mai jos sau printr-un SMS la 1854 şi poţi câştiga unul dintre cele 5 premii zilnice sau marele premiu, o excursie la Legoland în Germania.

Te rugăm să completezi corect câmpurile obligatorii, marcate prin *.

EXCURSIE LA LEGOLAND® Deutschland Resort

Parcul LEGOLAND este locul ideal pentru familiile cu copii care sunt dornice de distracţie. Ce copil nu visează să devină cavaler, explorator, şofer sau pilot şi să intre într-o lume fascinantă de aventură?

Jenga

Adună-ţi familia! Începe distracţia cu Jenga. Turnul instabil îţi va anima serile petrecute cu familia. Mâna ta este suficient de stabilă pentru a scoate ultima piesă înainte ca turnul să se prăbuşească? Dacă este, veţi câştiga la JENGA!

Globewizz

Navighează în jurul lumii şi descoperă cele mai interesante locuri de pe globul pământesc! Animal Globe Wizz este recomandat întregii familii, pentru cei aventuroşi care iubesc provocările şi toţi cei care doresc să petreacă ore întregi de distracţie educativă şi inteligentă.

Geosafari telescop tip proiector

Descoperă cerul împreună cu cei mici! Acest telescop promite ore în şir de observaţie a cerului. Copiii vor descoperi o călătorie magică în spaţiu pe timpul nopţii când astronomia se relevă cu uşurinţă oricărui pasionat.

Jocuri creative

Recreează vara cu Lego! Bucură-te de multe activităţi de vară cu setul Vacanţa la piscină, dotat cu o casă colorată în roşu şi bej, terasă pe acoperiş cu flori şi grătar, şi o grădină cu copaci, verdeaţă, piscină şi masă de tenis cu palete.

Joc escape room

Trăieşte experienţa unui Escape Room chiar la tine acasă! Ai 4 aventuri diferite pe care le poţi parcurge. Fii cât mai rapid, timpul nu va fi de partea ta! Ai doar 60 de minute să găseşti codul care îţi permite să ieşi, în orice cameră ai fi.

Mini fusball

Toate meciurile interesante se mută în casa voastră! Bucură-te alături de cei mici de cele mai competitive meciuri de fotbal chiar în livingul vostru. Masa de mini fusball îi va introduce pe cei mic în lumea fotbalului şi va înveseli serile în familie.

Seturi de construcţie

Inspiră-ţi copilul să creeze un paradis tropical! Micii exploratori vor adora să folosească aceaste cărămizi viu colorate LEGO DUPLO pentru a crea modele tropicale - elefant, ananas, castel de nisip sau crab.

 

Câştigători

Te-ai înscris în concursul Paula?
Urmăreşte lista câştigătorilor şi vezi dacă serile tale vor fi pline de distracţie cu unul dintre cele 350 de premii!

Produse

Pudding de ciocolată cu pete din pudding de vanilie

Pudding de vanilie cu pete din pudding de ciocolată

Pudding de vanilie cu pete din pudding de alune

Pudding de vanilie cu pete din pudding de căpşuni

Pudding de vanilie cu pete din pudding de caramel

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe
Am înţeles ×